Fordítóiroda a twitteren
Kattints ide az azonnali árajánlathoz!

Cégkivonatok fordítása

Cégkivonatok hiteles angol, német, cseh vagy szlovák fordítása közbeszerzéshez, kinti bankszámlanyitáshoz, cégalapításhoz! Akár másnapra! 

 1. Küldd el beszkennelve a fordítandó cégkivonatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni Neked – látatlanban nem tudunk árat adni, még megközelítőt sem! (bocsánat, de tényleg nem)
 2. 30 percen belül elküldjük Neked árajánlatunkat! Ez egy ingyenes árajánlat és nem kötelez semmire – ha magasnak találod az árat, akkor nyugodtan visszakozhatsz.
 3. FONTOS: árajánlatot csak és kizárólag akkor tudunk adni, ha előtte elküldöd nekünk a cégkivonatot beszkennelve!!! (Ezt már írtuk 2 sorral feljebb is, de nem győzzük eléggé hangsúlyozni J )
 4. Ha jóváhagyod az árajánlatot egy válasz e-mailben, akkor másnapra elkészülünk a cégkivonat hiteles fordításával - a beszkennelt anyagból már tudunk dolgozni, azt le is tudjuk hitelesíteni! 100%-ig ONLINE történik az ügyintézés - a megrendelés, a fizetés, az átadás, minden! Felesleges befáradnod az irodába (ha csak nem vagy ránk kíváncsi élőben is).
 5. A papíralapú hiteles cégkivonat fordításokat vagy:
  1. Személyesen veheted át budapesti vagy dunakeszi irodánkban.
  2. Ha nem szeretnél befáradni az irodába, akkor elsőbbséggel postára adjuk az eredeti dokumentumokat – postai kiszállítás esetén plusz 1 munkanappal kalkulálj! A postaköltséget mi álljuk – (még jó hogy – ez a legkevesebb).
  3. Futárszolgálattal (akár a Te leszerződött futárcégeddel, akár a miénkkel) az elkészülés napján küldjük az anyagot, utóbbinál külön díjazás ellenében.
 6. Természetesen, amint elkészülünk, azonnal elektronikus úton (PDF-ben) is elküldjük Neked a hiteles cégkivonat fordításokat – a legtöbb helyen ez is elég, és később, hiánypótlásként ráérsz beadni az eredetiket.

 

Küldd el most a Cégkivonatot, és (terjedelemtől függően) akár holnapra kész is a hiteles fordítás!

Ha hezitálnál...

Kis- és Középvállalati szereplő vagy? Fordítandó dokumentumod van jogi, műszaki vagy pénzügyi területen? Esetleg hiteles cégkivonat fordítást szeretnél? Kipróbálnál minket, de még hezitálsz? Töltsd le a kupont, talán ezzel megkönnyítjük a döntésed!Ígérem, hogy adataidat bizalmasan kezelem, és nem adom ki senkinek. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Becsszó.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Árajánlatot kérek Cégkivonat hiteles fordítására

Ajánlatkéréshez elég kitöltened az űrlapot, és 30 percen belül garantáltan jelentkezünk. Ne felejtsd el megírni, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, és mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. Lehetőség szerint csatold is a dokumentumokat – imádni fogunk érte! És légy nyugodt: ez csak egy ajánlatkérés – nem kötelez semmire.

Előkészítő  Döntéshozó
Itt csatold a dokumentumokat:
(Max 20 Mbyte) 
(Max 20 Mbyte) 
(Max 20 Mbyte) 
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


Elérhetőségek

Mobil: +36 70 398 6660
Vonalas: +36 1 397 9434
Fax: +36 1 397 9434
E-mail: iroda@alfaglossza.hu
Budapest:
Mahart-ház, Budapest V.ker., Apáczai Csere János u. 11.
Dunakeszi:
2120 Dunakeszi, Illyés Gyula utca 1.
Skype: alfaglossza
Ügyvezető: Görögh Attila
Irodavezető: Szabó Veronika

 

 

 

 

 

 

És még egyszer: az esetek nagy részében nem szükséges befáradnod az irodába – 100% online történik az ügyintézés.