Fordítóiroda a twitteren
Kattints ide az azonnali árajánlathoz!

Pénzügyi dokumentumok típusai

Rendszeres megrendelőink a következő pénzügyi dokumentumok fordíttatásával állítják kihívás elé az erre szakosodott kollégáinkat:

  • Könyvvizsgálói jelentések
  • Pénzügyi beszámolók
  • Ajánlattételi felhívások, árajánlatok
  • Gazdasági prognózis dokumentációja
  • Adóigazolások
  • Mérlegkivonatok
  • Költségvetések
  • és még sok egyéb…

 

Fordítás 100%-os pénz- visszafizetési garanciával

Ne hezitálj, rendeld meg!

Amennyiben elégedetlen lennél az elkészült fordítás színvonalával, vagy lekéstük volna a határidőt, akkor a szolgáltatás árát visszafizetjük – vita és magyarázkodás nélkül.

Ha hezitálnál...

Kis- és Középvállalati szereplő vagy? Fordítandó dokumentumod van jogi, műszaki vagy pénzügyi területen? Esetleg hiteles cégkivonat fordítást szeretnél? Kipróbálnál minket, de még hezitálsz? Töltsd le a kupont, talán ezzel megkönnyítjük a döntésed!Ígérem, hogy adataidat bizalmasan kezelem, és nem adom ki senkinek. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Becsszó.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Pénzügyi fordítások

Szeretnéd biztonságban tudni céges pénzügyeidet? Nem bank vagyunk, de abban mindenképpen segítünk, hogy pénzügyi dokumentumaid fordítása biztos kezekben legyen. Akár közbeszerzési pályázathoz van szükséged fordításra, akár egy külföldi ügyfelednek szeretnél árajánlatot tenni, a legjobb helyen jársz! Nálunk nincsenek akciók, nincsenek kedvezmények – csakis felsőkategóriás fordítások, középkategóriás árakon.]

Itt kérj árajánlatot pénzügyi fordításra!

Ajánlatkéréshez elég kitöltened az űrlapot, és 30 percen belül garantáltan jelentkezünk. Ne felejtsd el megírni, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, és mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. Lehetőség szerint csatold is a dokumentumokat – imádni fogunk érte! És légy nyugodt: ez csak egy ajánlatkérés – nem kötelez semmire.

Előkészítő  Döntéshozó
Itt csatold a dokumentumokat:
(Max 20 Mbyte) 
(Max 20 Mbyte) 
(Max 20 Mbyte) 
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.