Hívjon most!

Az ajánlatkérés menete 4 pontban – 100%-ban online ügyintézés

  1. Az ajánlatkérő űrlap kitöltésével add meg
    1. a fordítandó anyag terjedelmét
    2. a fordítás határidejét
    3. valamint azt, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás. A legjobb, ha csatolod is a fordítandó szöveget.
  2. 30 percen belül garantáltan válaszolunk ajánlatkérésedre. Árajánlatunk tartalmazza a rendeléshez szükséges minden információt.
  3. Ha az ajánlatban elküldöttek láttán még mindig szóba állsz velünk, akkor rendeld meg a fordítást egy válasz e-mailben. Semmi pepecselés a papírokkal, semmi előre utalás nem szükséges.
  4. Az ezt követő 30 percen belül visszaigazoljuk e-mailben a megrendelést, és innentől már nincs más dolgod, mint nyugodtan hátradőlni a fotelben.

 

100% Árgarancia

Ne hezitálj, rendeld meg! Amennyiben elégedetlen lennél az elkészített fordítás minőségével, vagy lekéstük a határidőt, a szolgáltatás árát visszafizetjük – vita és magyarázkodás nélkül.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez elég kitöltened az űrlapot, és 30 percen belül garantáltan jelentkezünk. Ne felejtsd el megírni, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, és mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. Lehetőség szerint csatold is a dokumentumokat – imádni fogunk érte! És légy nyugodt: ez csak egy ajánlatkérés – nem kötelez semmire.

kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
+ Amennyiben szeretnél még több fájlt feltölteni kattints ide!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.