Fordítóiroda a twitteren
Kattints ide az azonnali árajánlathoz!
13 Július

A francia fordítást kiváló szakemberek végzik

Nagyon sok embernek nem csak kedvenc könyve, filmje, hanem kedvenc „nyelve” is van, amelyet igyekszik többé-kevésbé elsajátítani, hogy kommunikálni tudjon ezen a nyelven. Vannak nyelvek, amelyek annyira dallamosak, annyira „fülbemászóak”, hogy szinte mindenki kedveli, és szívesen hallgatunk ezeken a nyelveken előadott zeneszámokat. Az utóbbi években, úgy az üzleti élet terén, mint a mindennapi életben egyre dominánsabb lett az angol nyelv használata, aminek hatására némiképp kiszorult a köztudatból például a német és a francia nyelv. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nincs igény francia fordításra, hiszen bármikor szükség lehet valamilyen irat, dokumentum vagy akár szakszöveg lefordítására is.

Bővebben
12 Július

A profi fordító kifogástalanul végzi a műszaki fordítást

Úgy a magánszemélyek számára, mint a kis- és középvállalkozók részére, nagyon fontos a pontosan, szakmailag helyes fordítás, valamint a megfizethető fordítói árak is. Vannak olyan „speciális” szövegek, amelyekre külön oda kell figyelni, amelyek a nyelv tudása mellett, némi szakmai ismeretet is igényel. Ilyen műszaki fordítás lehet a tűzvédelmi szabályok, a használati utasítások, az építészeti tervek lefordítása, amelyekkel szinte minden vállalkozónál találkozhatunk. Egy szakmailag jól képzett fordító remekül „megbirkózik” a műszaki fordítással is, ami napjainkban elég népszerű szolgáltatásnak számít.

Bővebben
05 Július

Pontos és minőségi munkát végez a német fordító

Amikor valaki idegen nyelvet kezd tanulni, azért választja az adott nyelvet, mert valami „megfogta” benne, valamiért közelebb érzi magához. Ez a helyzet a fordítói szakmában is, hasonló „érzések” (vagy éppen élethelyzetek) hatására választanak nyelvet és fejlesztik tudásukat profi szintre a fordítók. Ezek a személyek valóban kiváló munkát végeznek, hiszen az általuk szabadon választott nyelvterületen dolgozhatnak. Természetesen minden nyelvnek megvan a maga szépsége, varázsa, amellyel lenyűgözi azokat, akik „birtokolják”, és minden fordítónak megvan a saját stílusa, tempója, így a német fordítónak is.

Bővebben
04 Július

A fordító magyar angol vonatkozásban is tökéletes munkát végez

Egy fordító irodában többféle idegen nyelvre, valamint ezekről magyarra is fordítanak. Azokon a szakterületeken, ahol a hétköznapi szóhasználathoz képest a használt kifejezések több jelentéssel is bírnak, ott nagyon fontos, hogy a fordítónak kiváló szakmai ismerete is legyen az adott témában. Ez minden nyelvre igaz, egy fordító magyar angol vonatkozásban bármilyen kifogástalanul is ismerje a nyelvet, szakszövegekhez szükséges a szakmai ismeret is.

Bővebben
03 Július

Kiváló minőség és reális fordítás árak

Napjainkban, a gazdaság minden területén fokozódik a verseny a piaci résztvevők között, és egyre komolyabbak az elvárások is. Némely szolgáltatás terén hajlamosak vagyunk olyat keresni, amely alacsony áron dolgozik, pedig vannak olyan területek, ahol ajánlott inkább a magasabb „ár kategóriájú” szolgáltatókat keresni a kiváló minőség és a teljes megbízhatóság érdekében. Ebbe a kategóriába tartoznak a szakfordítások is, ahol minden kis szócskának, vesszőnek a helyén kell lennie ahhoz, hogy precíz anyag kerüljön ki a fordító kezéből. Természetesen ehhez igazodnak a fordítás árak is.

Bővebben
02 Július

Fordító iroda Budapesten kiváló szakemberekkel

A különböző iratok, hivatalos dokumentumok fordítása egy olyan munka, amit tökéletesen kell elvégezni, hiszen egy félrefordítás hatalmas galibát okozhat. Az idegen nyelvek ismeretére, egy profi fordítóirodára mindenhol szükség van, de talán a fővárosban még nagyobb az igény a kiváló fordítók szaktudására. Egy fordító iroda Budapest városában a legjobb helyen van az ügyfelek szempontjából is.

Bővebben
01 Július

Egyre nagyobb teret hódít az üzleti angol

Minden nyelvben, így az angolban is a különböző tudományterületeknek megvannak a saját és jól meghatározott szakkifejezéseik. Sokan úgy gondolják, amennyiben rendelkeznek egy alaptudással angol nyelvből, akkor már szinte bármilyen területen képesek megértetni magukat, illetve ők is megértenek másokat. Természetesen ez korántsem így van, hiszen minden szakágazatnak megvannak a saját kifejezései, szakszavai, amelyek kifejezetten ezzel a területtel kapcsolatosak.

Bővebben
Újabb hírek Régebbi hírek

ArchívumCímkékLegolvasottabb