Hívjon most!

Cégkivonat fordítás

Cégkivonatok hiteles angol, német, cseh vagy szlovák fordítása közbeszerzéshez, kinti bankszámlanyitáshoz, cégalapításhoz! Akár másnapra! 

 1. Küldd el beszkennelve a fordítandó cégkivonatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni Neked – látatlanban nem tudunk árat adni, még megközelítőt sem! (bocsánat, de tényleg nem)
 2. 30 percen belül elküldjük Neked árajánlatunkat! Ez egy ingyenes árajánlat és nem kötelez semmire – ha magasnak találod az árat, akkor nyugodtan visszakozhatsz.
 3. FONTOS: árajánlatot csak és kizárólag akkor tudunk adni, ha előtte elküldöd nekünk a cégkivonatot beszkennelve!!! (Ezt már írtuk 2 sorral feljebb is, de nem győzzük eléggé hangsúlyozni J )
 4. Ha jóváhagyod az árajánlatot egy válasz e-mailben, akkor másnapra elkészülünk a cégkivonat hiteles fordításával - a beszkennelt anyagból már tudunk dolgozni, azt le is tudjuk hitelesíteni! 100%-ig ONLINE történik az ügyintézés - a megrendelés, a fizetés, az átadás, minden! Felesleges befáradnod az irodába (ha csak nem vagy ránk kíváncsi élőben is).
 5. A papíralapú hiteles cégkivonat fordításokat vagy:
  1. Személyesen veheted át budapesti vagy dunakeszi irodánkban.
  2. Ha nem szeretnél befáradni az irodába, akkor elsőbbséggel postára adjuk az eredeti dokumentumokat – postai kiszállítás esetén plusz 1 munkanappal kalkulálj! A postaköltséget mi álljuk – (még jó hogy – ez a legkevesebb).
  3. Futárszolgálattal (akár a Te leszerződött futárcégeddel, akár a miénkkel) az elkészülés napján küldjük az anyagot, utóbbinál külön díjazás ellenében.
 6. Természetesen, amint elkészülünk, azonnal elektronikus úton (PDF-ben) is elküldjük Neked a hiteles cégkivonat fordításokat – a legtöbb helyen ez is elég, és később, hiánypótlásként ráérsz beadni az eredetiket.

 

Küldd el most a Cégkivonatot, és (terjedelemtől függően) akár holnapra kész is a hiteles fordítás!

Árajánlatot kérek Cégkivonat hiteles fordítására

Ajánlatkéréshez elég kitöltened az űrlapot, és 30 percen belül garantáltan jelentkezünk. Ne felejtsd el megírni, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, és mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. Lehetőség szerint csatold is a dokumentumokat – imádni fogunk érte! És légy nyugodt: ez csak egy ajánlatkérés – nem kötelez semmire.

kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
+ Amennyiben szeretnél még több fájlt feltölteni kattints ide!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elérhetőségek

Mobil: +36 70 398 6660
E-mail: iroda@alfaglossza.hu
Iroda:
2120 Dunakeszi, Dr. Legindi István utca 2.
Ügyvezető: Görögh Attila

 

 

 

És még egyszer: az esetek nagy részében nem szükséges befáradnod az irodába – 100% online történik az ügyintézés.