Hívjon most!

Fordítóiroda extrákkal

Klasszikus fordítóirodaként üzemelünk, néhány ínyencséggel megspékelve. Minden európai nyelven dolgozunk, viszont nem vállalunk el mindent. Nevünk, az Alfa-Glossza, a görög abc első betűjéből és a (szintén görög) „nyelv” szóból áll. Már a névválasztáskor célunk volt a nyelvi (glossza) szolgáltatók közötti első hely (alfa) megszerzése, és alakulásunk óta is ez a filozófia vezérel bennünket.

Nem szeretnénk a legnagyobbak, nem szeretnénk a legolcsóbbak lenni. Szeretnénk viszont a leggyorsabbak, a legmegbízhatóbbak, a legprecízebbek lenni. A kiélezett üzleti verseny által diktált feltételeknek csak úgy lehet megfelelni, ha termékeinket, szolgáltatásainkat Magyarország határain túlra tervezzük. A nemzeti terjeszkedéshez viszont elengedhetetlenül szükséges a „nemzetközi arculat” megteremtése is, ehhez nyújtunk segítséget.

Kisebb, de fontos anyagok fordításához

Nem vállalunk el mindent, viszont amit elvállalunk, amellett 100%-kal elkötelezzük magunkat, mert csak így tudjuk lelkesedéssel végezni a munkánkat. Fennállásunk óta „láttunk mi már mindent”, de specialitásaink 3 részre oszthatók, ezek pedig: jogi szakfordítás, műszaki szakfordítás, valamint a gazdasági, pénzügyi szakfordítás.

Sokat dolgozunk, mégis fáradhatatlanok vagyunk, ez pedig azért van, mert imádjuk, amit csinálunk! Aláírom, nem mi vagyunk a legolcsóbb megoldás, de biztos vagyok benne, hogy mi vagyunk a legjobb választás! Ne habozz, tégy próbára minket! Kérj, kötelezettségektől mentes árajánlatot, és 30 percen belül válaszolunk!