Hívjon most!

Szerződés fordítás 100% pénzvisszafizetési garanciával

Szerződés fordítás 100% pénzvisszafizetési garanciával, 30 percen belül árajánlat, teljesen online ügyintézéssel.

A szerződések speciális nyelvezete vetekszik a jogi fordítások szépségével, különleges fordítói képességeket igényel. Mi, az Alfa-Glossza Fordítóiroda minőségi szabályzatát szem előtt tartva csak az alábbi kritériumoknak megfelelő fordítókkal dolgozunk szerződés fordítás esetén: 

befejezett jogi egyetemi tanulmányok 

a forrás- és a célnyelv anyanyelvi szintű ismerete 

fordítástámogató szoftverek kiváló ismerete (ez segít abban, hogy a fordítás konzisztens legyen, hogy ugyanaz a kifejezés 5 oldallal később is ugyanúgy legyen lefordítva, és ne szinonimákat 
használjunk rá). Egy szerződés fordításban ennek komoly szerepe lehet.

Nincs annál kínosabb, mint amikor kiutazol a külföldi partneredhez, ott vagytok a tárgyalóasztalnál és akkor derül ki, hogy a szerződésben valami félre van fordítva. Nálunk ez nem fordulhat elő, és ebben annyira biztosak vagyunk, hogy a szerződés fordításra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha a fordítás hibájából hiúsul meg az üzlet.

A szerződés fordítás teljesen online ügyintézéssel megy, csak küldd el a szerződést az ajánlatkérő űrlapon és mi 30 percen belül adunk rá árajánlatot, majd a lefordított szerződést is e-mailben küldjük vissza.

Itt érdeklődj árainkról

Ajánlatkéréshez elég kitöltened az űrlapot, és 30 percen belül garantáltan jelentkezünk. Ne felejtsd el megírni, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre történjen a fordítás, és mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. Lehetőség szerint csatold is a dokumentumokat – imádni fogunk érte! És légy nyugodt: ez csak egy ajánlatkérés – nem kötelez semmire.

kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
kecske (iuziuz)
+ Amennyiben szeretnél még több fájlt feltölteni kattints ide!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.